dinsdag 25 september 2012

Volkegem - KSK Ronse

Dit weekend werd er, na het forfait van Standaard Wetteren, een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen Volkegem.
De selectie bestond uit Annas, Yassin, Taha, Walid, Ayman, Aaron, Lander, Boris, Othman en Islam.
In het begin van de eerste helft domineerden we de wedstrijd en al snel kon er gescoord worden. De ploeg trachtte het combinatiespel van de vorige wedstrijden op de mat te brengen, maar tegen een stug verdedigende ploeg bleek dit geen al te makkelijk opdracht.  Een paar keer kon Volkegem tegenprikken en dit resulteerde in twee doelpunten voor de rust.
Met een 2-1 score in het voordeel van Volkegem werd de tweede helft op gang getrapt. Onmiddellijk werd de tegenstrever weer op de eigen helft gedrukt en bleven onze jongens mooi combineren. Volkegem kon maar zelden tegenprikken en de lange ballen die ze richting doel stuurden, werden steeds vakkundig door onze doelman weggewerkt, nog voor ze een dreiging konden zijn. Het geduld werd beloond met nog een doelpunt, die er na een mooie uitgespeelde kans kwam. Helaas bleef het bij een gelijkspel.
Het blijft mooi om te zien dat de ploeg steeds voetballend tot oplossingen probeert te komen. Laten we hopen dat ze dit voor de rest van het seizoen kunnen volhouden.