zaterdag 1 september 2012

KSK Ronse - SKL Doorslaar 1-2

Een mooie dag voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.
De ploeg bestond uit Annas (keeper), Sebbe, Kasper, Yassin, Pieter, Taha, Walid, Basil, Othman, Boris en Ayman.
De eerste helft was duidelijk in het voordeel van KSK Ronse. Er werden enkele mooie combinaties getoond en de tegenstander werd goed op de eigen helft gedrukt. Helaas kon dit niet vertaald worden in een doelpunt.
De tweede helft bracht bijna hetzelfde beeld maar nu kon Doorslaar toch enkele keren tegen prikken. Met een mooi afstandsschot konden ze de eerste goal van de wedstrijd vieren. Gelukkig lieten onze spelers het hoofd niet hangen en bleven op hetzelfde niveau spelen. Ditmaal resulteerde dit wel in een goal en stond de 1-1 op het bord. Helaas kon Doorslaar met een identieke goal als hun eerste de overwinning mee naar huis nemen.
We onthouden zeker dat de ploeg al mooi het aangeleerde van de trainingen durft toe te passen en dat ze een grote inzet toonde. Al bij al een mooie wedstrijd.