zondag 16 september 2012

KSK Ronse - Waasland-Beveren

Na de nederlaag tegen deze ploeg op het tornooi van Volkegem werd er met wat vrees naar deze match uitgekeken. Het waren Annas, Walid, Taha, Yassin, Sebbe, Kasper, Pieter, Basil, Othman, Lander en Boris die deel uit maakten van de ploeg.
De eerste tien minuten zat de vrees er duidelijk in en werd er slordig en zonder veel inzet gevoetbald. Het was dan ook geen verrassing dat de eerste goal in het voordeel van Waasland-Beveren viel. Gaandeweg kwam de ploeg wat beter in de wedstrijd. En een kopbalgoal op corner brak de ban en zorgde er voor dat de ploeg er weer stond. Een zeer sterke keeper bij de tegenstrever zorgde ervoor dat er geen tweede maal gescoord kon worden tijdens het eerste kwartier.
Tijdens het tweede kwartier zagen we terug de vlotte combinaties en werd met een pak meer inzet gespeeld. Dit resulteerde in een pak doelpunten (die de fotograaf van dienst bijna allemaal miste). Zo kon er tijdens de rust een score van 5-2 genoteerd worden.
Het derde kwartier bracht hetzelfde spelbeeld, maar diezelfde keeper als in het eerste kwartier, voorkwam dat KSK Ronse nog kon scoren en onze eigen keeper zorgde ervoor, door mee te voetballen, dat het nooit echt gevaarlijk werd voor onze eigen goal.
In het vierde kwartier schoot de scoringsmachine weer in gang en kon door zowel enkele mooie afstandsschoten, als door prachtige uitgespeelde acties de eindscore van 10-2 genoteerd worden.
We onthouden dat onze jongens mooi blijven samen spelen en dat ze nu bovendien veerkracht hebben getoond, door na een achterstand te blijven voetballen. Bovendien wordt er nu ook nog eens makkelijk de weg naar het doel gevonden.