zondag 30 september 2012

KSK Ronse - KRC Gent Zeehaven

Weeral een prachtige dag voor de vierde kampioenschapswedstrijd van het jaar. Ditmaal tegen waarschijnlijk één van de sterkste tegenstanders van het jaar.
Tijdens de eerste helft toonde het achttal van KSK evenveel dynamiek als onderstaande foto.
De inzet en vreugde die we de vorige weken zo mochten smaken waren volledig verdwenen. Het moet gezegd worden dat het wedstrijdverloop en de wedstrijdleiding zeker niet in het voordeel van onze ploeg uitviel. Een pak minder onnodig gefloten fouten door de ref, die voor een enorm trage match zorgden, en een paar gemiste kansen, konden een volledig ander spelbeeld gebracht hebben. Jammer genoeg kon de tegenstander hier volop gebruik van maken en werd de eerste helft met een voor hun meer dan verdiende 0-3 voorsprong afgesloten.
Tijdens de rust werden de spelers dan ook apart genomen om wakker geschud te worden met een motiverende speech van coach Patrick.
De tweede helft gaf KSK Ronse een gretigere indruk en werd sneller en meer verzorgd gevoetbald. Onvermijdelijk kregen we dan ook een pak meer kansen en ging de wedstrijd meer gelijk op. Op een vrije trap konden we het eerste doelpunt voor Ronse vieren. Gent Zeehaven bleek toch een maatje te groot en kon nog tweemaal scoren. Op basis van de tweede helft mogen we toch zeggen dat Gent de verdiende winnaar van de wedstrijd is.
Op naar de volgende wedstrijd op Mariakerke waar deze ploeg het zeker beter gaat doen.

1 opmerking:

1. Ik vind dat wel een schone foto ;-)

Ah, het is de eerste wedstrijd waarin de ploeg blijkbaar echt onder gelegen heeft. Iedereen heeft recht op een slechte dag zeker? Ik denk dat we ook niet mogen vergeten dat we dit seizoen in een hogere reeks spelen. En de ploeg heeft daarin nog niet teleurgesteld. Maar inderdaad, zelfs als de tegenstander beter is, moet er voldoende inzet zijn. Volgende wedstrijd beter... ;-)