maandag 5 november 2012

Verslag KSK Ronse Bijz U11 - FC Lembeke

Ondanks het gure herfstweer waren de supporters en spelers allen trouw op post. Iedereen verwachte zich dan ook weer aan een mooie wedstrijd. Zelfs Yassin, de speler in vorm, beschikte nu over schoeisel dat niet te klein was.
Alhoewel we vrij snel op voorsprong kwamen na een mooie aflegger van Basil en mooi schot in doel van Kasper, was toch te merken dat het vloeiende samenspel niet echt getoond werd. Jammer ook dat de tegenstander niet echt aan voetballen dacht en dikwijls de lange bal hanteerde. Er werden toch nog enkele kansen bijeen gespeeld maar een paar mirakelreddingen van de keeper van Lembeke zorgden ervoor dat de ruststand op 1-0 bleef.
Bij de start van de tweede helft kregen we al snel een tegendoelpunt te incasseren. Lembeke zette dan ook iets meer druk en we hadden moeite om een aanval opzetten. De ene aanval die ons mogelijk een tweede doelpunt zou opbrengen werd jammer genoeg onderbroken door een onnodig gefloten fout van de tegenstander. Hetgeen hierna volgde is een situatie waar ondergetekende even zijn kalmte verloor en bijgevolg de wedstrijd verder diende te volgen bij de supporters. Hier moeten de spelers een les uit trekken: TEGEN DE SCHEIDSRECHTER GAAT MEN NIET IN DISCUSSIE (zelfs als hij volkomen verkeerd is). Het heeft in ieder geval niet geholpen want de tegenstander kon nog tweemaal scoren en zo een gewonnen wedstrijd bij hun palmares voegen.
Volgende keer beter. (met misschien een betere ploegafgevaardige)

3 opmerkingen:

  1. Haha, een beetje zelfkritiek kan nooit geen kwaad ;-) Hopelijk hebben niet enkel de spelers hun lesje geleerd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. olivier, niets van aantrekken, het was in het heetst van de strijd....het was gewoon prachtig om te zien hoe je werd weggestuurd van het veld.....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OK niet aantrekken Patrick, maar hij moet da nu ook nie iedere week doen zulle want daarna komt hij uithuilen bij mij!!!
    En als je weet wat hij kan drinken...............................

    BeantwoordenVerwijderen