zondag 19 augustus 2012

Tornooi Volkegem : tweede plaats

Zaterdagnamiddag heeft de ploeg een tweede plaats behaald op het tornooi van Volkegem. De wedstrijden werden gespeeld in een loden hitte, maar dat hield de spelers niet tegen om tot het einde behoorlijk goed voetbal te brengen. Alleen tegen de latere winnaar was het wat minder.

Door de afwezigheid van enkele spelers (Amine, Basiel en Walid waren ziek of op reis) was het aanvallend compartiment wel verzwakt. Verdedigend was de ploeg dan weer sterker door de terugkeer van Taha. In het doel werd Kasper afgelost door Othman.

Bij de openingswedstrijd was ik nog niet aanwezig maar deze werd met vlot met 3 - 0 gewonnen. De wedstrijd tegen Beveren-Waasland kon ik wel zien, maar het vertoonde spel zorgde niet echt voor veel blijdschap. Aanvankelijk speelde men nog goed mee, maar toen de eerste goal viel (en zeker na de tweede) gingen de kopjes naar beneden, werd er niet meer gewerkt en liet men z'n mannetje lopen. Een ferme 7 - 0 nederlaag was het gevolg. In de volgende wedstrijd tegen Volkegem toonde de ploeg echter dat ze weerbaar zijn en ook kunnen voetballen. Er werd voortdurend druk gezet en na een corner kon Pieter (verdiend) scoren met het hoofd. Jammer genoeg eindigde de wedstrijd nog op 1 - 1 toen na een corner de uittrap van de keeper over het hoofd van de mee opgeschoven Othman in doel botste. In de laatste wedstrijd tegen Nokere-Kruishoutem ging SK door op hetzelfde elan. Er werd goed druk gezet en de bal ging goed van voet tot voet. Er werden heel wat kansen afgedwongen al kon Ronse er in de eerste helft maar ééntje binnen tikken. De tegenstander deed niet veel meer dan de bal wild naar voor te trappen in de hoop dat die eens goed zou vallen. Dat gebeurde ook en zo stond het plots 1 - 1. Deze keer verwerkte SK deze opdoffer wel goed en de ploeg bleef druk zetten en kansen creëren. De bal wou er echter niet in tot Nokere-Kruishoutem een handje hielp en de keeper bij een corner zelf de bal (via een speler) in doel trapte. Al bij al een verdiende overwinning.

Met twee overwinningen en een gelijkspel eindigde KSK zo mooi tweede na Beveren-Waasland.

Erwin (papa Sebbe)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten