donderdag 16 augustus 2012

Tornooi Berlare : een duidelijk verschil...

Op het tornooi van Berlare was KSK ingedeeld in een reeks met Dender, AA Gent, Lokeren en Berlare. Geen gemakkelijke reeks en dat bleek ook uit de uitslagen.

In de eerste wedstrijd tegen Dender kon de ploeg nog goed weerwerk bieden en werden pas tegen het einde van de wedstrijd 3 goals geslikt. Tegen Lokeren was het verschil echter al duidelijk van in de eerste minuut. Het was dan ook hard werken om zo weinig mogelijk goals te pakken. Er zelf eentje maken zat er nooit echt in. Ook tegen AA Gent werden nauwelijks kansen bij elkaar gespeeld. Daarvoor was de tegenstander net ietsje sterker, sneller en technischer. Zij scoorden daarbij ook erg vlot. De laatste wedstrijd tegen Berlare was heel wat evenwichtiger. KSK stak enkele keren de neus aan het venster maar moest toch weer zelf een goal incasseren. KSK slaagde er nog in de enige goal van het tornooi te maken, maar na alweer twee (te gemakkelijke) tegendoelpunten was de veer wat gebroken.

Conclussie : KSK kwam tegen deze (nationale) ploegen duidelijk nog wat tekort maar dat kan enkel een motivatie zijn om de komende trainingen hard te werken.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten